sådan hjælper jeg Dig der har et barn

med ADHD og/eller autisme

Her hos SanseFamilie brænder jeg for at hjælpe dig der er forælder til et barn der er sensitivt, og måske har diagnoser som autisme eller ADHD ind over.

Jeg har erfaring fra mine egne to og har gennem årene uddannet mig på forskellig vis, for at kunne hjælpe mine drenge til en bedre trivsel i hverdagen.

Jeg har sammensat SER-modellen hvor jeg arbejder med forskellige aspekter som kan indvirke på dit barns trivsel.

De ting jeg har lært, og de ting der har virket her vil jeg gerne give videre til dig der også arbejder på at få en hverdag med trivsel og handlekraft.

Se hvordan jeg kan hjælpe dig lige her:

Personlig hjælp til dig

PersonligVejledning til forældre

Har du brug for personlig hjælp i forhold til en specifik problemstilling hos til dit barn? Det kan være søvnproblemer, uro, angst, selvværd, træthed, mange nedsmeltninger, spise-udfordringer, undervægt m.m. 

VitaminTjek

Vil du gerne have styr på hvilke vitaminer og mineraler du og din familie har brug for?

Lad mig lave en plan for hvordan i bedst bliver dækket ind ud fra jeres symptomer og udfordringer. Op til 6 personer incl.

Kropsbehandling_KST

Kæmper du eller dit barn med smerter, uro, søvnbesvær, tics, ADHD eller angst? Jeg er Kranio-Sakral Terapeut med specialkurser i børn med særlige behov.

Foregår i min klinik i Tornby, Nordjylland.

Lær det online

BedreSøvnTilDitBarn

Bedre søvn til dit barn

Har du børn der kæmper med søvnproblemer? Det er ofte et stort problem hos børn med diagnoser inden for autisme-spektret.

vitaminKursus hjemme hos dig selv

Sådan dækker du dit barn ind med vitaminer og mineraler

Har du et barn der er småtspisende eller kræsent? Måske bekymrer det dig – får h*n hvad h*n behøver? Slip tvivlen og få en vitamin-plan serveret på et sølvfad.

e-bog minimér opslidende nedsmeltninger

Færre nedsmeltninger

Oplever du at dit barn har mange anfald af raseri eller afmagt? Få mini-kurset der viser dig hvordan du kan minimere de opslidende nedsmeltninger.

Produkter

Tyngdedyner

Tyngdedyner

Tyngdedyner – få min hjælp til at vælge den dyne der passer bedst til dit barn. Jeg kan skaffe tyngdedyner med forskelligt naturligt fyld og vægt.

SanseBørstning

Børstepakke

BørstePakke til dig der vil hjælpe dit barns sanser til at falde lidt til ro. Effektive og nemme øvelser i et lille hæfte og en sanse-børste.

SilentEmbraceSovepude

Silent Embrace sovepude

Silent Embrace puden hjælper til bedre søvn. Puden lukker lys og lyde ude samtidig med at den “krammer” hovedet og skaber ro i kroppen.

BachsBlomsterterapi

Bachs Blomsterterapi

Bachs blomsterdråber er et godt værktøj når det gælder uro, myldertanker, ængstelse, lavt selvværd eller andre følelser der giver uro i kroppen.

Fødevaretest

Fødevaretest

Har du eller dit barn symptomer som koncentrationsbesvær, forstoppelse, eksem, oppustethed eller andet? Tjek om der er fødevarer i reagerer på.

Her på siden kommer efterhånden de kurser og produkter som jeg selv manglede i sin tid, da drengene var små og udfordringerne tårnede sig op. Vi blev sendt hjem med en stak diagnoser og kunne så forsøge at google os til hvad man skulle gøre.

Det ønsker jeg ikke for dig der står med udfordringerne i dag. Jeg vil gerne hjælpe dig der har et barn der er sensitivt og måske har diagnoser som autisme eller ADHD ind over.

Derfor sammensætter jeg en palette af små online kurser og produkter som jeg ved kan hjælpe jer til en hverdag med mere trivsel og mere handlekraft. For er det ikke rigtigt, at når man ved hvilken vej man vil gå og finder handlekraften – så kan man næsten klare alt? Min erfaring er at så snart der er en retning – så knokler jeg på.

Jeg håber så meget at de ting jeg tilbyder dig her kan hjælpe dig i en retning og give dig handlekraften tilbage i dit barns liv. 

Lad mig endelig vide om der er noget du mangler – er altid åben for at hjælpe dig videre.