Sådan hjælper jeg

sådan hjælper jeg Dig på vej

Personlig hjælp til dig

Har du brug for personlig hjælp i forhold til en specifik problemstilling hos til dit barn? Det kan være søvnproblemer, uro, angst, selvværd, træthed, mange nedsmeltninger, spise-udfordringer, undervægt m.m. 

Kæmper du eller dit barn med smerter, uro, søvnbesvær, tics, ADHD eller angst? Jeg er Kranio-Sakral Terapeut med specialkurser i børn med særlige behov.

Foregår i min klinik i Tornby, Nordjylland.

Lær det online

Bedre søvn kursus

Har du børn der kæmper med søvnproblemer? Det er ofte et stort problem hos børn med diagnoser inden for autisme-spektret.

e-bog minimér opslidende nedsmeltninger

Oplever du at dit barn har mange anfald af raseri eller afmagt? Få mini-kurset der viser dig hvordan du kan minimere de opslidende nedsmeltninger.

Produkter

Tyngdedyne Naturlig

Tyngdedyner – få min hjælp til at vælge den dyne der passer bedst til dit barn. Jeg kan skaffe tyngdedyner med forskelligt naturligt fyld og vægt.

BørstePakke

BørstePakke til dig der vil hjælpe dit barns sanser til at falde lidt til ro. Effektive og nemme øvelser i et lille hæfte og en sanse-børste.

FÅ MINI-KURSET "FÆRRE NEDSMELTNINGER"

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få mini-kurset med mit bedste redskab til at minimere de opslidende sammenbrud og nedsmeltninger hos dit barn. 

Jeg guider dig igennem og giver dig værktøjet til download så du nemt kan bruge det i din hverdag.

Tak for dig :)