Lettere hverdag med madplaner

Minikurset her er for dig der er træt af at stå nede ved Netto´s køledisk og føle dig fortabt over hvad i dog skal have at spise i aften. Træt af hele tiden at skulle finde på. Træt af hele tiden at skulle på indkøb.

I dette minikursus giver jeg dig to metoder til at få skovlen under den madplan – en gang for alle!

Du kan vælge om du vil have det fedeste tip til at planlægge en hel måneds måltider på kun 30 minutter – eller om du har lyst til at lave en slags evigheds-madplan med tilhørende indkøbsliste, som bare kører der ud af – uge efter uge.

Du får skabeloner til det hele – nemt at printe dem ud og udfylde.  

Lyder det som noget for dig?

 

Snup kurset og e-bogen her og få adgang til alle skabelonerne med det samme.

Så er du klar til at få styr på hvad i skal have at spise de næste mange uger – tænk lige en lettelse ikke at skulle bekymre dig om det 🙂

Hvorfor egentlig fokusere på madplaner?

Vores mad er vigtige byggesten – både for helbred og for at vi og vores børn vokser og trives som vi skal. Men det kan være svært at få tænkt alle de gode, nærende måltider ind når man står nede ved køledisken og måske er træt og sulten. Måske er børnene med ude at handle og man ender endnu engang med de nemme nuggets eller kødsaucen.

Tænk hvis der var en plan og det var lettere at handle ind – tænk hvilket overskud det ville give i hverdagen. Jeg kan i alle tilfælde mærke forskellen her hjemme.

 

Kurset her er et værktøj til dig der

 

– ønsker at spise sundere og mere varietet

– er træt af at skulle finde på aftensmaden

– er træt af at små-handle hele tiden

– gerne vil have mere energi og glæde i din hverdag

– gerne vil minimere stress og træthed efter arbejde

– ønsker dig roligere eftermiddage og stille aftener

Minikursus om madplaner

Alt det får du:

Madplan oversigt over indhold

Du får adgang til madplanerne med det samme.

Du får adgang til alt materialet på en gang – så kan du arbejde med det når du har tid.

 

Din underviser:

OM MIG

Jeg hedder Tabitha og har startet SanseFamilie fordi jeg selv har manglet et sted at samle inspiration og viden om løsninger på mine drenges udfordringer gennem tiden.

Vi blev sendt hjem fra udredning med et papir med 3 fine diagnoser og så kunne jeg ellers gå hjem og google. Det bliver man ikke i bedre humør af skal jeg lige hilse og sige. Uha det var tungt det der kom frem.

Gennem tiden har jeg lært at læne mig mere op ad mulighederne og de positive aspekter frem for begrænsningerne og de negative udsigter. Altså ikke naivt og i blinde – men mere et bevidst valg om at der ER noget at gøre og at jeg gerne vil prøve at skabe et liv der er så godt som muligt for mine skønne drenge og os selv 🙂

Begge vore drenge har flere forskellige diagnoser og udfordringer – jeg mener derfor at jeg har en bred erfaring som kan komme dig tilgode.

Jeg er uddannet Kranio-Sakral Terapeut med specialkurser inden for børn og børn med særlige udfordringer. Desuden er jeg certificeret BørneSundhedsVejleder hos Anette Straadt.