Personlig hjælp og vejledning

Personlig hjælp til dig der er forælder til et barn med udfordringer som ADHD og/eller autisme. Når du har børn med særlige behov kan der være flere forskellige symptomer som overlapper hinanden og går ind og giver et barn der ikke trives. Mistrivsel er ikke sjovt at stå i.

Vejledningen tager afsæt i elementer fra SER-modellen hvor vi arbejder med struktur, ernæring og ro. Jeg vedleder ud fra kost, vitaminer og mineraler, naturmidler og pædagogik. Alt efter hvor jeres største udfordring er lige nu.

 

Jeg kan hjælpe dig, hvis dit barn har  udfordringer som

 • søvnbesvær
 • spiseforstyrrelse
 • mange nedsmeltninger
 • manglende energi
 • hyperaktivitet
 • forstoppelse eller diaré
 • tics eller tourette syndrom
 • toiletproblemer
 • frygt eller angst
 • tankemylder
 • madintollerancer
 • … mange flere udfordringer

 

Jeg sammensætter en personlig og varm vejledning ud fra jeres udfordringer. Vi tager en snak om hvad der fylder mest  hos jer lige nu og lægger sammen en plan for hvor i med fordel kan starte. 

Når vi sammen aftaler hvad i ønsker at arbejde med, kan vi til enhver tid tage hensyn til hvad der er overskud til i din familie lige nu. Det er vigtigt for mig at de ting vi aftaler er til at overskue, så du hurtigt for succes og mere overskud. Du får altid en opsummering på mail og en vitamin-plan, så du let kan overskue hvor du kan starte.

 

 

 

Alt det får du med

En personlig vejledning er tilpasset dig og dit barn. Jeg vejleder ud fra sammenhængen og hele barnets trivsel. Jeg bruger min SER-metode hvor vi ser på områder som Struktur, Ernæring og Ro. Du kan læse mere om min mdel her på hjemmesiden.

Vejledning inclusiv samtale, opfølgning,  vitaminskema, oversigter og opskrifter og adgang til min hjælp i 30 dage (efter samtalen) koster 1400kr. Jeg giver dig mulighed for at dele betalingen op i to bidder – uden gebyrer (selvfølgelig).

Sådan foregår din vejledning

Bestil og betal

Når du bestiller en personlig vejledning her hos mig, kan du nemt betale med kort eller mobilepay. Der er endda mulighed for at du kan dele betalingen op i to uden ekstra gebyrer.

Du får adgang til spørgeskema

For at forbedrede din vejledning og kunne hjælpe dig på den bedste måde, har jeg brug for nogle oplysninger. Jeg beder om diverse oplysninger omkring dit barns udfordringer. Jeg bruger oplysningerne til at vurdere hvilken hjælp der er bedst til netop jeres udfordringer.

du udfylder skema

Det er nemt at svare på spørgsmålene i det online skema jeg har lavet. Der er plads til at du kan uddybe med dine egne ord – så er det lettest for dig at forklare mig jeres udfordringer. Skema´et sendes til mig med et klik og jeg begynder at forberede min vejledning til dig.

}

Vi aftaler en tid

Vi aftaler hvornår taler sammen og laver en plan. Enten kan vi ringe sammen eller vi kan tale online over zoom… du vælger hvad der er lettest for dig.

Vejledningen

Vi gennemgår de ting jeg har forberedt til dig. Vi aftaler en handlingsplan ud fra hvilken udfordring der er størst lige nu, og hvilke virkemidler jeg kan foreslå jer at gøre brug af. Det er vigtigt for mig at det altid er noget der er til at overskue at gå igang med, så i hurtigt opnår succes.

links og opfølgning

Efter samtalen sender jeg dig en kort mail med de ting vi har snakket om. Jeg sender et vitaminskema med billeder af de ting vi eventuelt er blevet enige om at afprøve. Det gør det nemt for dig at bestille hjem i din helsekost eller online. Vi aftaler en ny tid til opfølgning efter 6-8 uger. Har du spørgsmål i mellemtiden er du selvfølgelig velkommen til at sende mig en SMS eller en mail – så tager vi lige en kort snak.

Hvad siger andre om min personlige hjælp?

Har printet din flotte seddel ud med pillerne og den hænger på skabet, så vi kan huske antal o.s.v.

Knægten sover som aldrig før! Jeg tør næsten ikke sige det højt, men han sover ca. 10 timer i træk.

Han har kun haft én dårlig nat på en hel måned.

Camilla

Dråberne han har taget har virkelig hjulpet ham, så han ikke bliver dårlig eller kaster op efter aftensmaden. To gange har vi afværget det, ved at han fik dråberne som akut-dosis, så det er så dejligt.

Ann

Vores familie er efterhånden kommet i Tabithas klinik i ca 4 år store som små.

Der opleves altid en positiv, rolig og hyggelig atmosfære. Tabitha er sød og hensynsfuld.

Jeg er mormor til 3 kejserbørn, og de fleste ved sikkert, at det har en mening at børn bliver født naturligt. I alle tre tilfælde har Tabitha taget hånd om dem og givet dem en blid og kærlig behandling. Det er vi taknemmelige for som bedsteforældre

Judith

Er du klar til at få hjælp til at skabe en lettere hverdag for dig og dit barn?