Børstepakke

Sensorisk barn

Har dit barn svært ved:

 

tøj der strammer

mærker der kradser

strømper med syninger

brusebad

berøring

kram

Hvis dit barn har svært ved nogle af ovenstående ting, så kan det være fordi sansesystemet er overaktivt eller overreagerer på de stimuli det får.

Det kan give uro og rastløshed – eller endda raseriudbrud.

Måske undgår dit barn bestemte aktiviteter. Eller det kan være en kamp at få overstået bad eller andre aktiviteter – simpelthen fordi det overstimulerer dit barn.

Lær hvordan du kan hjælpe dit barns sanser til at falde lidt til ro, så det bliver lettere  for dit barn, at mærke sin egen krop. Jeg viser dig hvordan i børstepakken.

 

Pakken består af:

Instruktionshæfte

Jeg instruerer dig i hvordan du hjælper dit barn med børstning af huden og simple øvelser som vækker barnets sanser. Børstning og øvelser er noget du nemt selv kan lære – det er afslappende øvelser som barnet sikkert vil efterspørge når først han eller hun har mærket hvad det gør for kroppen.

Meget enkelt og noget i kan hygge jer med at gøre sammen.

Hæftet er trykt som en lille folder, der nemt kan opbevares sammen med børsten.

Børste

Jeg har indkøbt børster af plastik som hjælper med at vække dit barns sanser. Du får en med i pakken.

Børsten kan føles lidt stiv eller hård – især i starten hvor i begynder at børste. Jeg har beskrevet hvordan du bruger børsten i det lille hæfte.

Børstepakken koster 129kr og sendes til dig med DAO.

Porto på 39kr er lagt ind i prisen når du bestiller.

Sjov i regnvejr

Børstning giver dit barn:

 

bedre kropsfornemmelse

bedre tolerance for mærker og tætsidende tøj eller syninger i strømper

oplevelsen af vand overstimulerer ikke så meget

mere lyst til berøring og kram

mere ro i kroppen

færre nedsmeltninger

Det siger andre:

Jeg vil give masser af ros til denne børste og den har været det bedste redskab og life saver for mit barn med infantil autisme siden den blev taget i brug. Jeg brugte børsten den første dag jeg modtog den og har siden haft glæde at bruge den hver aften inden min dreng skal i seng. Min dreng elsker simpelthen når jeg stryger ham over ryggen, armene og benene. Han har nemmere ved at komme i tøjet, bade og få klippet hår og negle.
Og at røre ham bliver han ikke nær så meget påvirket af. Så alt ialt har det virkelig ændret hans taktile sans. Jeg kan kun anbefale denne børste.

Jocelyn

Mit barnebarn er glad for sansebørsten. Anvisningerne er letforståelige. Og ja, der er en effekt omkring sovetid. Han synes godt om det og får mere ro på om aftenen.
Min søn og svigerdatter er også glade ved at bruge den til ham.

Betinna