Anmeldelser og udtalelser

Her på siden vil jeg dele nogle af de skønne kommentarer jeg har fået retur fra forældre der har fået min hjælp til deres udfordringer.

Jeg deler for at du kan danne dig et billede af hvem jeg er og hvordan jeg hjælper. Jeg kan godt lide selv at læse om hvad andre syntes før jeg benytter mig af hjælp fra andre. Tænkte at du måske havde det lige som mig.

Dråberne han har taget har virkelig hjulpet ham, så han ikke bliver dårlig eller kaster op efter aftensmaden. To gange har vi afværget det, ved at han fik dråberne som akut-dosis, så det er så dejligt.

Ann

Har printet din flotte seddel ud med pillerne og den hænger på skabet, så vi kan huske antal o.s.v.

Knægten sover som aldrig før! Jeg tør næsten ikke sige det højt, men han sover ca. 10 timer i træk.

Han har kun haft én dårlig nat på en hel måned.

Camilla

Vores familie er efterhånden kommet i Tabithas klinik i ca 4 år store som små.

Der opleves altid en positiv, rolig og hyggelig atmosfære. Tabitha er sød og hensynsfuld.

Jeg er mormor til 3 kejserbørn, og de fleste ved sikkert, at det har en mening at børn bliver født naturligt. I alle tre tilfælde har Tabitha taget hånd om dem og givet dem en blid og kærlig behandling. Det er vi taknemmelige for som bedsteforældre

Judith

Er du klar til at få hjælp til at skabe en lettere hverdag for dig og dit barn?