Personlig hjælp og vejledning

Personlig hjælp til dig der er forælder til et barn med særlige behov.

Jeg kan hjælpe dig, hvis dit barn har  udfordringer som

 • søvnbesvær
 • spiseforstyrrelse
 • mange nedsmeltninger
 • manglende energi
 • hyperaktivitet
 • forstoppelse eller diaré
 • tics eller tourette syndrom
 • toiletproblemer
 • frygt eller angst
 • tankemylder
 • madintollerancer
 • … mange flere udfordringer

 

Jeg vejleder i forskellige tiltag i forhold til kost, vitaminer og mineraler, naturmidler og pædagogik.

Der er så meget vi kan gøre for at hjælpe vores børn med udfordringer.

Jeg hedder Tabitha og jeg har gået vejen selv med mine egne drenge og fået styr på alt fra forstoppelse, nedsmeltninger og depressive tanker til hudproblemer, myldertanker og selvværdsproblematikker. Jeg ved hvor meget det fylder når vores kære børn ikke trives! Pyha jeg har selv været der!

Hermed siger jeg ikke at alle problemer forsvinder som med et trylleslag – men hvis bare der var nogle af dem der kunne mildnes så DE ikke fylder i hverdagen så er det også værd at tage med. Hvis bare vi kunne give lidt trivsel til vores børn – så har de krudt til at arbejde med deres udfordringer.

Der er nok at bruge krudt på når man har børn med diagnoser eller udfordringer.

Jeg har en baggrund som mor, Kranio-Sakral Terapeut og BørneSundhedsVejleder og det er med afsæt i det at jeg vejleder dig og kommer rundt om hele barnet – med hensyn til kost, sundhed, kostilskud, naturmedicin og pædagogiske virkemidler. Jeg gør mine råd til dig så enkle som muligt, så du hurtigt kan komme igang med at skabe resultater.

Jeg er så klar til at hjælpe dig med at få en lettere hverdag.

Skrædersy din hjælp

 

 

Sådan foregår din vejledning

Konsultation – 30 minutter

Bestil og betal

Når du bestiller en konsultation, kan du nemt betale med kort eller mobilepay. 

Du sender en mail

Send mig en mail med navn, alder, udfordringer og eventuelt hvilke kosttilskud i tager nu.

Så har jeg en idé om hvad vi skal arbejde med når vi snakker sammen.

}

Vi aftaler en tid

Vi aftaler hvornår vi snakkes ved. Enten kan vi lave en aftale i klinikken i Tornby – eller vi kan aftale at ringe sammen eller snakke over zoom… du vælger hvad der er lettest for dig.

VITAMINTJEK

Bestil og betal

Når du bestiller vitamintjek her hos mig, kan du nemt betale med kort eller mobilepay.

Du sender en mail

Send mig en mail med jeres navne, alder, udfordringer og eventuelt hvilke kosttilskud i tager nu.

Jeg giver vitamintjek og generelle kostråd for op til 6 personer i din husstand.

Svar og links

Jeg sender dig en mail med mine forslag til kost og vitaminer der tager højde for jeres forskellige udfordringer.

Du har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål og få uddybet mine anbefalinger.

Personling vejledning

Bestil og betal

Når du bestiller vitamintjek her hos mig, kan du nemt betale med kort eller mobilepay.

Jeg sender spørgeskema

For at forbedrede din vejledning og kunne hjælpe dig på den bedste måde, sender jeg dig et spørgeskema på forhånd. Her beder jeg om diverse oplysninger omkring dit barns udfordringer. Jeg bruger oplysningerne til at burdere hvilken hjælp der er bedst til netop jeres udfordringer.

du udfylder skema

Det er nemt at svare på spørgsmålene i det online skema jeg har lavet. Der er plads til at du kan uddybe med dine egne ord – så er det lettest for dig at forklare mig jeres udfordringer. Skema´et sendes til mig med et klik og jeg begynder at forberede min vejledning til dig.

}

Vi aftaler en tid

Vi aftaler hvornår vi snakkes ved. Enten kan vi lave en aftale i klinikken i Tornby – eller vi kan aftale at ringe sammen… du vælger hvad der er lettest for dig.

Vejledningen

Vi gennemgår de ting jeg har forberedt til dig. Vi aftaler en handlingsplan ud fra hvilken udfordring der er størst lige nu, og hvilke virkemidler jeg kan foreslå jer at gøre brug af. Det er vigtigt for mig at det altid er noget der er til at overskue at gå igang med, så i hurtigt opnår succes.

links og opfølgning

Efter samtalen sender jeg dig en kort mail med de ting vi har snakket om. Jeg sender et vitaminskema med billeder af de ting vi eventuelt er blevet enige om at afprøve. Det gør det nemt for dig at bestille hjem i din helsekost eller online. Vi aftaler en ny tid til opfølgning efter 6-8 uger. Har du spørgsmål i mellemtiden er du selvfølgelig velkommen til at sende mig en SMS eller en mail – så tager vi lige en kort snak.

Er du klar til at få hjælp til at skabe en lettere hverdag for dig og dit barn?